Localitatea Deva-Localitatea Hunedoara-Localitatea Deva-Localitatea Hunedoara-Localitatea Izvoarele-Localitatea Deva-Localitatea Baia de Criş-Localitatea Gothatea-Localitatea Hunedoara-Localitatea Deva
Suna-ne 0254 222345
Program de lucru L-V 07:00 - 15:00
str. Calea Zarandului, nr. 43, Deva
Close
str. Calea Zarandului, nr. 43, Deva
0254 222345 info@214.154yoursite.com
Investițiile și-au dovedit eficiența.

 

Municipiul Deva nu a rămas fără apă potabilă în urma avariei produse la conducta de aducțiune Sântâmăria Orlea – Deva.
Avaria s-a produs miercuri, în jurul prânzului, în zona Batiz. Datorită investițiilor făcute din fonduri europene, care au permis o gestionare eficientă a situație, s-a putut limita zona afectată de avarie astfel încât să nu fie sistată furnizarea apei în municipiul Deva.
Lucrările pentru remedierea avariei au durat 18 ore, intervenția fiind îngreunată de faptul că porțiunea avariată a conductei se afla într-o zonă greu accesibilă din cauza condițiilor meteo. Trei echipe Apa Prod, de la secțiile Mentenanță și Sector Deva, au intervenit cu două buldoexcavatoare pe roți, un buldoexcavator cu șenile și mai multe motopompe pentru remedierea avariei și limitarea pagubelor și a zonei afectate. A fost necesară înlocuirea unui tronson de 3 metri din conducta de aducțiune.
La nivelul municipiului Deva, singurii afectați de această avarie sunt 34 de utilizatori, branșați la conducta de alimentare cu apă a Termocentralei Mintia, fiind alimentați din rezervoare de apă diferite.
Populația din municipiul Deva nu a avut de suferit în urma avariei la conducta de aducțiune, ca rezultat al investițiilor în sistemul de alimentare cu apă realizate în anii trecuți.

Transmite-ne sesizarea ta!

 ×
Font Resize