Localitatea Hășdat-Localitatea Deva-Localitatea Vețel-Localitatea Deva-Localitatea Deva-Localitățile: Gothatea, Valea Vicii, Ulieș, Gurasada și Câmpuri Surduc-Localitatea Brad-Localitatea Romos-Localitatea Brad-Localitatea Baia de Criş
Suna-ne 0254 222345
Program de lucru L-V 07:00 - 15:00
str. Calea Zarandului, nr. 43, Deva
Close
str. Calea Zarandului, nr. 43, Deva
0254 222345 info@214.154yoursite.com

Simpla afirmatie sau declaratie a unui producator de servicii nu ofera garantii obiective privind calitatea produselor, si este necesara certificarea, licentierea acestora.

Obiectivul esential al licentierii este de a garanta prin inetermediul unui organism acreditat A.N.R.S.C, independent de producator si de beneficiar, conformitatea unui produs , serviciu , proces sau a sistemului de management al calitatii organizatiei cu un referential prestabilit.

Recunoasterea oficiala a competentei unui organism de certificare/licentiere se realizeaza prin acreditare sau licentiere. Scopul principal al acestui proces este de a tine sub control organismele de certificare.

Licentierea SC APA PROD SA este echivalenta cu recunoasterea de catre ANRSC –institutie a Statului Roman, a faptului ca Societatea are capacitatea tehnica, comerciala, financiara si manageriala de a presta serviciul de alimentare cu apa si canalizare- epurare.

Licenta de operare permite in plus participarea companiei la licitatii pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apa si canal din orice regiune a tarii.

Ordin

LICENTIERE

 

Activitatile SC APA PROD SA, constând în productia de apa potabila trebuie sa fie conduse într-o maniera care sa protejeze mediul înconjurator. Toate aceste activitatile, produse si servicii utilizate sau rezultate, pot determina impacturi asupra mediului.

De asemenea, SC APA PROD SA se angajeaza sa:

  • Respecte prevederile legale si de reglementare de mediu aplicabile;
  • Instruiasca si sa sensibilizeze personalul în domeniul protectiei mediului;
  • Prevenirea riscurilor posibile;
  • Încercarea continua de a reduce impacturile activitatilor firmei asupra mediului cu costuri economice acceptabile;
  • Focalizarea eforturilor în mod particular spre diminuarea impacturilor asupra sanatatii angajatilor, îmbunatatirea gestiunii deseurilor de apa natura încât sa se evite eliminarea în mediu si prevenirea situatiilor de urgenta.


Aceasta politica sta la baza unui sistem de management de mediu al carui obiectiv este îmbunatatirea continua a performantelor noastre de mediu si se îndeplineste prin participarea activa a fiecarui angajat indiferent de pozitia detinuta de acesta în organizatie.

Totodata, informatiile referitoare la sistemul de management de mediu si performantele acestuia sunt disponibile tuturor partilor interesate care solicita acest lucru. Prin implicarea tuturor angajatilor si colaboratorilor dorim sa realizam o dezvoltare durabila corespunzatoare si sa obtinem performante deosebite în domeniul protectiei mediului. În acest sens, încurajam si sprijinim furnizorii si subcontractantii firmei în adoptarea unui sistem de management de mediu prin împartasirea experientei acumulate în domeniul mediului.

Responsabilitatea realizarii obiectivelor propuse apartine conducerii firmei si Reprezentantului managementului pentru mediu, numit în persoana Responsabilului de Mediu. Atingerea acestui nivel se face prin implementarea si mentinerea unui sistem de management de mediu în conformitate cu prevederile standardului SR EN ISO 14001:2005.

Transmite-ne sesizarea ta!

 ×
Font Resize