Localitatea Hășdat-Localitatea Deva-Localitatea Vețel-Localitatea Deva-Localitatea Deva-Localitățile: Gothatea, Valea Vicii, Ulieș, Gurasada și Câmpuri Surduc-Localitatea Brad-Localitatea Romos-Localitatea Brad-Localitatea Baia de Criş
Suna-ne 0254 222345
Program de lucru L-V 07:00 - 15:00
str. Calea Zarandului, nr. 43, Deva
Close
str. Calea Zarandului, nr. 43, Deva
0254 222345 info@214.154yoursite.com

Apa Prod SA a participat, în perioada 23-25 septembrie 2019, la Expo Apa – cel mai important eveniment de profil din România.

Expo Apa este o acțiune dedicată tuturor specialiștilor din domeniul apei  – operatorilor de alimentare cu apă și canalizare, furnizorilor de echipamente și nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătățirea performanțelor tehnice și manageriale ale sectorului.

Este pentru al treilea an când operatorul regional Apa Prod SA participă la eveniment cu stand de prezentare, în cadrul Comitetului Teritorial Vest. Participarea în fiecare an la acest eveniment este un plus pentru societatea noastră deoarece avem ocazia să ne prezentăm proiectele și investițiile realizate. De asemenea, avem ocazia să vedem care sunt cele mai noi tehnologii și materiale folosite în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare prin care putem eficientiza activitatea societății și putem crește calitatea serviciilor oferite clienților noștri.

Transmite-ne sesizarea ta!

 ×
Font Resize