Localitățile: Boholt și Bălata-Localitatea Deva-Localitatea Hunedoara-Localitatea Hațeg-Localitatea Deva-Localitatea Geoagiu-Localitatea Geoagiu-Localitatea Boholt-Localitățile: Bejan, Păuliș și Chișcădaga-Localitatea Sântămăria Orlea
Suna-ne 0254 222345
Program de lucru L-V 07:00 - 15:00
str. Calea Zarandului, nr. 43, Deva
Close
str. Calea Zarandului, nr. 43, Deva
0254 222345 info@214.154yoursite.com
Școala, Altfel! La Colegiul Național Decebal

Jocuri, concursuri și experimente. De asta au avut parte copiii clasei I B – Limba germană maternă de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, în săptămâna – Școala altfel!
Pentru aproximativ 2 ore am fost în mijlocul lor și le-am explicat modul în care ajunge apa la robinetele lor și rolul pe care apa îl are în viața fiecăruia dintre noi.
În ceea ce privește utilizarea corectă a sistemului de canalizare, copiii, ajutați de colegul nostru, Andrei Iacob, au putut face experimentul cu hârtia igienică vs șervețele umede, concluziile experimentului fiind împărtășite de toți cei prezenți.
Am oferit diplome și premii în cadrul concursurilor ”Cine știe, câștigă!” și „Puzzle educativ”, iar copiii au fost extrem de încântați.
Campania de informare a celor mici, dar și a adulților, va continua în perioada următoare atât în grădinițe, școli și licee cât și prin întâlniri publice cu clienții din aria de operare a SC APA PROD SA.

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în municipiul Brad.

Peste 200 de copii ne-au vizitat în parcul Tineretului din municipiul Brad.

Vizitatorii au avut posibilitatea de a parcurge întregul sistem de alimentare cu apă și canalizare prin intermediul unei expoziții de fotografii.

Copiilor li s-a explicat sistemul de alimentare cu apă din localitatea lor, care sunt modalitățile corecte de utilizare ale sistemului de canalizare și au participat la un concurs de desene pe asfalt.

Nu au lipsit nici jocurile cu apă în care copii s-au distrat foarte mult.

La final s-au împărțit premii constând în puzzle-uri, șepci și baloane inscripționate în culorile Apa Prod.

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în municipiul Deva

Acțiunile organizate de Ziua Mondială a Apei au continuat astăzi la Deva, în Piața Victoriei.
Vizitatorii au putut admira o expoziție foto cu titlu „Circuitul apei în orașul tău”.
Copiii s-au distrat, au desenat pe asfalt, s-au întrecut în concursuri cu apa. La final au fost premiați cu baloane, șepci și puzzle-uri. 
Mulțumim Primăriei municipiului Deva, Uniunii Artiștilor Plastici – filiala Deva, Centrului Cultural „Drăgan Muntean” – Deva, cetățenilor municipiului prezenți în număr foarte mare la eveniment și nu în ultimul rând colegilor noștri de la sectorul Deva al Apa Prod pentru sprijinul acordat.

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită și în municipiul Hunedoara

Am ajuns și în mijlocul locuitorilor muncipiului Hunedoara, cu expoziția fotografică „Circuitul apei în orașul tău”.

Condițiile meteorologice ne-au permis, în cele din urmă, să aducem vizitatorilor hunedoreni cele mai noi informații cu privire la activitatea desfășurată de Apa Prod – sectorul Hunedoara pentru asigurarea furnizării apei potabile la parametrii optimi consumului.

Atât persoanelor adulte, cât și celor mici, le-am răspuns întrebărilor pertinente având în sprijinul nostru și fotografiile din cadrul expoziției.

Trecătorilor le-au fost oferite pliante cu informații referitoare la consecințele utilizării necorespunzătoare a sistemului de canalizare.

Și de această dată am organizat concursuri interactive pentru copii, premiile fiind deliciul tuturor concurenților.

La buna desfășurare a activității de astăzi și-au adus contribuția și Primăria municipiului Hunedoara, Uniunea Artiștilor Plastici – Filiala Deva, Liceul de Arte „Sigismund Toduța” – Deva, cărora le mulțumim.

Mulțumim și colegilor sectorului Hunedoara al Apa Prod care ne-au fost alături pe toată perioada prezenței noastre în municipiul de pe Cerna.

Acțiunile de informare și promovare desfășurate de Apa Prod vor continua în lunile următoare și în alte localități din aria de operare.

DCIM100GOPROGOPR2114.JPG

DCIM100GOPROGOPR2111.JPG

essays online

Transmite-ne sesizarea ta!

 ×
Font Resize