MUZEUL APEI » Informatii
INAUGURARE
"Muzeul apei comunitare" a fost inaugurat in 23-Mai-2012 si este gazduit la Baza de productie a S.C. APA PROD S.A. Deva.

În cadrul manifestării „Săptămâna judeţului Hunedoara - 20 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Hunedoara”, in cadrul unui eveniment găzduit de către SC APA PROD SA Deva s-a inaugurat un obiectiv inedit pentru judeţul Hunedoara: „Muzeul apei comunitare”.

Muzeul prezintă istoria, în imagini şi obiecte, a alimentării cu apă, în regim centralizat, a municipiului Deva, dar şi a întregului judeţ.
S-au prezentat şi noile utilaje performante care au fost achiziţionate, in mare parte din finanţări externe de peste 200 de milioane de euro. Cu ocazia acestui eveniment a avut loc si inaugurarea "Bazei de producţie a SC APA PROD SA Deva", lucrare începută în urmă cu doi ani, în colaborare cu Consiliul Judeţean Hunedoara.
Pe lângă angajaţii si conducerea societăţii SC APA PROD SA Deva, la acţiune au mai participat Mircea Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, vicepreşedinţii instituţiei, parlamentari, consilieri judeţeni, reprezentanti mass-media şi alte personalităţi ale vieţii publice.
Link-uri utile | Informaţii utile | Harta Site-ului | Contact
© 2008. SC APA PROD SA DEVA. Toate drepturile rezervate