CLIENŢI » Informarea consumatorilor

CAMPANIE DE INFORMARE A CONSUMATORILOR


     • SC Apa Prod SA ofera clientilor sai noi modalitati simple, sigure si comode, de plata a facturilor de apa si de canalizare. Societatea incearca sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, de a aloca mai putin timp platii utilitatilor si de a avea mai multe instrumente de plata la indemana.
      Pentru realizarea acestui lucru, Apa Prod va propune urmatoarele modalitati de plata:

      1. Plata in numerar – se poate efectua la ghiseele BRD Groupe Societe Generale, aflate pe raza judetului Hunedoara si la aparatele robot (ROBO), existente in fiecare agentie BRD. In baza codului de bare aflat pe fiecare factura emisa de Apa Prod, se identifica beneficiarul, dupa care se face tranzactia.
      2. Plata prin Ordin de Plata. Acest instrument este la indemana agentilor economici, institutiilor publice si asociatiilor de proprietari.
      3. Plata prin transfer bancar. Pentru persoanele fizice, transferul bancar se efectueaza din contul personal al acestora in contul Apa Prod, daca acestea au la dispozitie o aplicatie de banking prin care isi administreaza conturile personale deschise la orice unitate bancara.
      4. Plata prin Debit Direct. Pentru clientii BRD, aceasta este o alta modalitate usoara de achitare a facturilor catre Apa Prod, prin care, in urma incheierii unui acord cu banca, aceasta debiteaza lunar contul clientului cu contravaloarea facturii scadente.
      5. E-Commerce BRD, sistem de plati electronice cu carduri bancare emise sub sigla Vista si Master Card, prin website-ul societatii www.apaprod.ro. In acest mod vom putea oferi propriilor clienti posibilitatea de a efectua tranzactii online, prin intermediul cardurilor bancare, fara ca acestia sa mai fie nevoiti a se deplasa la cea mai apropiata agentie BRD(In curs de implementare).
      6. La casieriile societatii existente in fiecare centru operational.


     • In conformitate cu art. 13 al.2 din Contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, in temeiul Hotararii nr.17/2014 adoptata de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara “Aqua Prest Hunedoara” - in calitate de autoritate decizionala în domeniul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din aria de operare regionala a SC Apa Prod SA, va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 01.01.2015 tarifele pentru serviciul de furnizare apa/canalizare se modifica si vor avea urmatoarea structura:

APA POTABILA
    - 4.15 lei/mc pentru populatie, inclusiv T.V.A.
    - 3.81 lei/mc pentru restul utilizatorilor, exclusiv T.V.A.

CANALIZARE-EPURARE:
    - 2,975 lei/mc pentru populatie, inclusiv T.V.A.
    - 2,50 lei/mc pentru restul utilizatorilor, exclusiv T.V.A.

Tarifele se aplica pentru toate localitatile din aria de operare a SC Apa Prod SA.

Link-uri utile | Informaţii utile | Harta Site-ului | Contact
© 2008. SC APA PROD SA DEVA. Toate drepturile rezervate